Moby: Menisin naimisiin Britneyn kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikkitähti Moby on kertonut The Sun -lehdelle tuntemuksistaan poptähti Britney Spearsia kohtaan. Moby astelisi henkilökohtaisissa vaikeuksissa nykyisin painiskelevan popparin kanssa alttarille koska tahansa.

– Britney on kuin Tennessee Williams. Rakastan häntä yhä enemmän mitä lihavammaksi ja ihmeellisemmäksi hän tulee. Hän vetosi minuun hieman jo 90-luvulla, mutta nykyisin menisin hänen kanssaan naimisiin koska tahansa, Moby kommentoi.

Äskettäin Moby kertoi uskovansa, että Britney Spearsin ongelmat liittyvät olennaisesti siihen, että hän oli lapsitähti.

– Hän tuli kansainväliseksi tähdeksi 16-vuotiaana. Hän antaa ihmisille jollain erikoisella tavalla mietittävää, mutta se särkee sydämeni, koska hän ei tee loppujen lopuksi juttujaan täysillä. Hiusten leikkaaminen on toki symbolista, mutta lasten menettäminen ja huumeongelma eivät.