Moby: Menisin naimisiin Britneyn kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikkitähti Moby on kertonut The Sun -lehdelle tuntemuksistaan poptähti Britney Spearsia kohtaan. Moby astelisi henkilökohtaisissa vaikeuksissa nykyisin painiskelevan popparin kanssa alttarille koska tahansa.

– Britney on kuin Tennessee Williams. Rakastan häntä yhä enemmän mitä lihavammaksi ja ihmeellisemmäksi hän tulee. Hän vetosi minuun hieman jo 90-luvulla, mutta nykyisin menisin hänen kanssaan naimisiin koska tahansa, Moby kommentoi.

Äskettäin Moby kertoi uskovansa, että Britney Spearsin ongelmat liittyvät olennaisesti siihen, että hän oli lapsitähti.

– Hän tuli kansainväliseksi tähdeksi 16-vuotiaana. Hän antaa ihmisille jollain erikoisella tavalla mietittävää, mutta se särkee sydämeni, koska hän ei tee loppujen lopuksi juttujaan täysillä. Hiusten leikkaaminen on toki symbolista, mutta lasten menettäminen ja huumeongelma eivät.

Uusimmat