P. Diddy kiidätettiin sairaalaan shampanjalasin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P. Diddy on tottunut korkealuokkaiseen ja ökykalliiseen elämään, mutta monenlaiset vaarat vaanivat tähtiä myös luksusmaailmassa. Nyt Diddyn kohtaloksi oli koitua shampanjalasi.

Sean ”Puff Daddy” Combs oli viettämässä iltaa Miamin kodissaan viime viikonloppuna, kun rikki mennyt shampanjalasi viilsi hänen käteensä haavan, TMZ kertoo. Maanantaina amerikkalaislehdet uutisoivat, että sairaalaan kiidätetyn artistin käteen olisi neulottu peräti 40 tikkiä.

TMZ:n saamien tietojen mukaan haava oli kuitenkin huomattavasti pienempi, mutta vaati silti viisi tikkiä. Diddyn oli määrä isännöidä seuraavana päivänä Russell Simmonsin vaimon taidenäyttelyä, mutta nyt hän joutui osallistumaan tilaisuuteen videoviestin välityksellä.

Uusimmat