Vanilla Ice pidätettiin perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien hittiartisti Vanilla Ice, oikealta nimeltään Robert Van Winkle, pidätettiin kotonaan Yhdysvalloissa eilen illalla hieman ennen yhtätoista. Pidätystä edelsi kovaääninen riita vaimon kanssa.

Ice Ice Baby -kappaleella vuonna 1990 tanssittanut tähti pidätettiin perheväkivallasta epäiltynä ja hänet kuljetettiin pidätyksen jälkeen Palm Beachin poliisiasemalle, TMZ uutisoi. Artistin kerrotaan riidelleen vaimonsa kansssa ja riidan aikana tönäisseen häntä. Vanilla Ice ei vielä aamuun mennessä päässyt pois putkasta.

Vanilla Ice jäi yhden hitin ihmeeksi, sillä Ice Ice Baby oli hänen ainoa kansainvälinen listaykkösensä. Muita hänen kappaleitaan olivat muiden muassa Play That Funky Music, Satisfaction ja Rollin’ In My 5.0. Hän yritti tehdä paluuta vuosina 1997 – 1998, mutta huonolla menestyksellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat