Britney Spearsille oma reality-show?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Britney Spearsin huhutaan suunnittelevan omaa tosi-tv-ohjelmaa. Äskettäin CBS-kanavan How I Met Your Mother -komediasarjassa menestyksekkäästi esiintyneen tähden kerrotaan olevan innoissaan televisiotyöstä.

Huhuttu tosi-tv-sarja keskittyisi Britneyn jokapäiväiseen elämään. Sarjassa kamerat seuraisivat tähden comebackin edistymistä sekä hänen kanssakäymistään poikiensa ja ex-miehensä kanssa. Britneyn äidin Lynne Spearsin sekä popparin entisen managerin Larry Rudolphin kerrotaan kannattavan tosi-tv-projektia.

Useiden tuottajien kerrotaan tarjonneen Britneylle miljoonia, jotta poppari lähtisi sarjantekoon, The National Enquirer -julkaisu kertoo. Spearsin isä Jamie Spears on kuitenkin kertoman mukaan projektia vastaan, sillä hän pelkää tosi-tv-sarjalla olevan huonoja vaikutuksia tyttärensä mielenterveyteen.

Britneyllä on tosi-tv:n tekemisestä kokemusta, sillä vuonna 2005 hän teki silloisen miehensä Kevin Federlinen kanssa muutaman jakson mittaisen tosi-tv-sarjan Britney ja Kevin: Chaotic. Popparin on kerrottu pitävän tosi-tv:n tekemisestä, sillä siinä saa olla oma itsensä, eikä hänen tarvitse opetella vuorosanoja.

Uusimmat