Britney Spearsille oma reality-show?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Britney Spearsin huhutaan suunnittelevan omaa tosi-tv-ohjelmaa. Äskettäin CBS-kanavan How I Met Your Mother -komediasarjassa menestyksekkäästi esiintyneen tähden kerrotaan olevan innoissaan televisiotyöstä.

Huhuttu tosi-tv-sarja keskittyisi Britneyn jokapäiväiseen elämään. Sarjassa kamerat seuraisivat tähden comebackin edistymistä sekä hänen kanssakäymistään poikiensa ja ex-miehensä kanssa. Britneyn äidin Lynne Spearsin sekä popparin entisen managerin Larry Rudolphin kerrotaan kannattavan tosi-tv-projektia.

Useiden tuottajien kerrotaan tarjonneen Britneylle miljoonia, jotta poppari lähtisi sarjantekoon, The National Enquirer -julkaisu kertoo. Spearsin isä Jamie Spears on kuitenkin kertoman mukaan projektia vastaan, sillä hän pelkää tosi-tv-sarjalla olevan huonoja vaikutuksia tyttärensä mielenterveyteen.

Britneyllä on tosi-tv:n tekemisestä kokemusta, sillä vuonna 2005 hän teki silloisen miehensä Kevin Federlinen kanssa muutaman jakson mittaisen tosi-tv-sarjan Britney ja Kevin: Chaotic. Popparin on kerrottu pitävän tosi-tv:n tekemisestä, sillä siinä saa olla oma itsensä, eikä hänen tarvitse opetella vuorosanoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat