Paris Hiltonin ystävyys ei kiinnosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime viikolla piipahtanut Paris Hilton etsii parhaillaan itselleen uutta bestistä televisio-ohjelman avulla. Etsintä on kuitenkin lähtenyt käyntiin varsin nihkeästi, sillä ehdokkaita ohjelmaan ei tullut odotetusti.

MTV-kanavan ohjelmaa varten järjestettiin viime viikolla New Yorkissa koekuvaus, mutta paikalle saapui odotettujen tuhansien innokkaiden Paris-fanien sijaan vain kourallinen ihmisiä. Asiasta uutisoinut OK!-lehti raportoi ”ryysiksen” olleen yhtä suuri kuin paikallisessa kahvilan happy hourin aikana.

– Siellä oli vähemmän kuin neljäkymmentä ihmistä, silminnäkijä kertoi.

Ohjelman kuvausten tulisi alkaa lähiaikoina. Vielä ei ole kerrottu, kuinka sekopäät pyritään erottamaan niin sanotuista luotettavista ystävistä. 40 ehdokkaan joukosta ei liene kuitenkaan kovin vaikeaa valita kilpailijoita.

Uusimmat