Axl Rose saa oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmo Axl Rose on viettänyt yhtyeensä kanssa jo vuosikausia hiljaiseloa, eikä odotettua albumia ole vieläkään näköpiirissä lukuisista huhuista huolimatta.

Nyt Axl on mahdollisesti laajentamassa toimenkuvaansa kokopäiväisestä rocktähdestä televisiotähdeksi. Axl Rosen ei kuitenkaan tarvitse opetella juurikaan vuorosanoja, sillä kyseessä olisi realityohjelma, jossa seurattaisiin hänen elämäänsä ja yhtyeen Chinese Democracy -albumin työstämistä, AllYourTV kertoo.

Sarjaa ei tarvitsisi enää edes kuvata kovinkaan paljoa, sillä yhtyeen elämää on kuvattu jo pitkään tämänkaltaisia projekteja varten. Siten ohjelmaa voitaisiin työstää jo pelkillä arkistomateriaaleilla. Ohjelmaa esittävää kanavaa ei ole vielä vahvistettu, mutta julkaisun saamien tietojen mukaan se olisi ”musiikkiin keskittynyt televisiokanava”.

Viime viikolla uutisoitiin, että Chinese Democracy -albumi olisi nyt viimein valmiina ja levy-yhtiön hallussa. Levyn julkaisu on tosin varmaa vasta kun se löytyy kauppojen hyllyiltä.

Uusimmat