Eva Longoria kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu näyttelijätär Eva Longoria on tuttu näky muotilehtien sivuilla ja bikinikuvissa. Tällä kertaa hän poseeraa jo toistamiseen Bebe Sport -vaatemerkin mainoskuvissa.

Eva Longoria on valjastanut viimeiseen asti trimmatun vartalonsa kesän 2008 uuden malliston tyylikkäisiin mainoskuviin, joissa hänet nähdään nyt bikineissä, uima-asussa ja mekossa.

Samalla kuumissa mainoskuvissa nähdään myös brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros, joka poseeraa kuvissa myös yläosattomissa. Barros on tämän hetken menestynein brasilialainen malli, ja hän on antanut aiemmin kasvonsa ja vartalonsa muiden muassa Victoria’s Secretin ja Chanelin käyttöön.

Katso Barrosin ja Longorian kuvat tästä!

Uusimmat