Unelmien poikamiehestä pudonnut uudelle kierrokselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiossa pyörivän Unelmien poikamies -realityohjelman myötä suomalaisille tutuksi tullut yksinhuoltaja Ana selvisi kisassa kolmen parhaan joukkoon ennen putoamistaan. Ana jatkaa kuitenkin televisioruuduissa ensi syksynä toisen sarjan merkeissä.

Kolumbiasta Suomeen adoptoitu 22-vuotias Ana tähdittää nimittäin Sinkkuäidille sulhanen -televisiosarjan toista tuotantokautta, joka nähdään Nelosella. Kolmivuotiaan Kevin-pojan äiti on etsii siis itselleen sulhasta jo toisessa realityohjelmassa.

Artesaaniksi tänä keväänä valmistuva Ana haaveilee vaatesuunnittelijan ammatista ja hän harrastaa show- ja latinotanssia sekä kuntosalilla käymistä. Mikäli Ana kiinnostaa, voi hänelle lähettää kirjeen tästä. Anan esittelyvideo löytyy tästä!

Uusimmat