Cate Blanchett synnytti kolmannen poikansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Cate Blanchett synnytti sunnuntaina Sydneyssä kolmannen lapsensa. 38-vuotias tähti sai miehensä Andrew Uptonin kanssa pojan, jonka nimeksi on tulossa Ignatius Martin Upton.

Asiasta kertoi tänään Sydneyn teatterin tiedottaja Tim McKeough. Hänen mukaansa lapsi voi hyvin ja perhe on onnellinen uudesta jäsenestään. Blanchettia onnitteli myös Australian pääministeri Kevin Rudd. Pariskunnalla on ennestään jo kaksi poikaa, 6-vuotias Dashiell ja kolmivuotias Roman.

Pääministeri toivoi Cate Blanchettin osallistuvan ennakkosuunnitelmien mukaisesti ensi sunnuntain The Australia 2020 -seminaariin, johon odotetaaan yli tuhatta australialaista liike- ja taide-elämän päättäjää luotaamaan maan tulevaisuutta.

Seuraavaksi Cate Blanchett nähdään valkokankailla toukokuussa Indiana Jones -elokuvasarjan tuoreimmassa jatko-osassa.

Uusimmat