Kolarin syy: Britney Spears meikkasi ajaessaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, että Britney Spears joutui toissayönä lievään auto-onnettomuuteen Los Angelesissa. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa, mutta autot saivat vaurioita. Nyt on selvinnyt, että Britney oli syyllinen kolariin. Poliisin mukaan hän ”yritti jarruttaa, mutta epäonnistui auton pysäyttämisessä”.

21-vuotias peräänajon uhri on kertonut TMZ-julkaisulle nähneensä ennen kolaria kuinka hänen takanaan tulleen valkoisen Mercedes-Benz -auton kuljettaja meikkasi ajaessaan. Mies ei ollut varma meikkasiko Britney vielä kolarihetkellä.

Britneyn autossa oli matkustajana hänen henkivartijansa, joka kävi kolarin jälkeen pahoittelemassa tapahtunutta. Britney ei vaivautunut pyytämään anteeksi peräänajoaan. Kaikki osalliset selvisivät tilanteesta ehjin nahoin ja autotkin saivat lähinnä naarmuja.

Uusimmat