Tom Cruisen elämäkerta boikottiin Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tom Cruise on saanut pienen erävoiton elämäkertaansa liittyen, sillä ilman tähden lupaa kirjoitettua kirjaa ei julkaista Britanniassa ainakaan Macmillan-kustantamon kautta.

Andrew Mortonin käsialaa oleva elämäkerta julkaistiin Yhdysvalloissa aiemmin tänä vuonna ja se on aiheuttanut runsaasti polemiikkia uskonnollisilla viitteillään erityisesti skientologian suuntaan. Samasta syystä kirjaa ei julkaista Britanniassa, vaikka Yhdysvalloissa kirja on ollut kaupallinen menestys ja noussut myyntilistojen kärkeen.

– Vaikka kirja julkaistiin Yhdysvalloissa, Cruisen lakimiehet tekivät siitä niin monta valitusta, että lopulta kirjassa olisi ollut meidän lakimiestemme käsittelyn jäljiltä vain punakynää, Macmillan-kustantajan edustaja kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

– Kävimme läpi kaikki mahdollisuudet, mutta tulimme siihen tulokseen, että kirjan karsimisen jälkeen siinä ei olisi ollut enää jäljellä mitään hyvää luettavaa. Andrew on pahoillaan päätöksestä, mutta hän yrittää vielä toisen kustantajan kautta. Toivotamme hänelle onnea matkaan.

Kirjassa väitetään muiden muassa, että Tom Cruise on skientologien toiseksi ylin johtaja ja että hänen koko yksityiselämänsä on valjastettu skientologien pyrkimyksiin.

Uusimmat