50 Cent oikeuteen ”gangstailun” ihannoimisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent ja hänen levy-yhtiönsä haastettiin viime keskiviikkona oikeuteen väkivaltaisen gangsta-elämäntyylin ihannoimisesta ja lietsomisesta.

Kanteen nostivat 14-vuotias poika James Rosemond ja hänen äitinsä Cynthia Reed. Heidän mukaansa Fiftyn ystävät olivat pahoinpidelleet pojan, ABC News uutisoi. Perheen mukaan levy-yhtiö Universal Music ja sen levymerkit Interscope Records, G-Unit Records ja Shady Records ovat vastuussa pahoinpitelystä, koska ne julkaisevat musiikkia, jossa ihannoidaan rikollisuutta ja väkivaltaa.

Levy-yhtiöiden ja 50 Centin lisäksi nimeltä haastettiin myös hiphop-artisti Tony Yayo ja hänen avustajansa Lowell Fletcher sekä Violator Management -yhtiön toimitusjohtaja Chris Lighty. Haaste jätettiin siis jo viime viikolla, mutta aluksi koko jutun oletettiin olevan pelkkä vitsi.

Uusimmat