Amy Winehouse juopotteli lapsi sylissään, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihteiden kanssa vaikeuksissa jo pitkään ollut poptähti Amy Winehouse on kuvattu yhdessä ystävänsä lapsen kanssa. Kuvista on nyt noussut Britanniassa uusi kohu.

Taannoisesta kasvopaiseestaan jo toipunut laulaja vietti päivää kosteissa tunnelmissa ystäviensä kanssa ja piteli välillä myös ystävänsä lasta sylissään. Ihmetystä on aiheuttanut erityisesti Winehousen toiminta, sillä lasta pidellessään hän poltti tupakkaa ja nautti alkoholia. Hänelle ojennetuissa shottilaseissa oli Daily Mail -lehden mukaan Midori-melonilikööriä. Katso kuvat tapahtumista tästä!

Amy Winehouse työstää parhaillaan seuraavaa levyään tuottaja Mark Ronsonin kanssa. Levy piti alunperin julkaista tämän vuoden puolella, mutta Winehousen toilailujen takia julkaisu on siirtymässä vuoden 2009 puolelle.

Uusimmat