Bettina on poikamies-Antin unelmien nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään päättyneessä Unelmien poikamies -realitysarjassa poikamies Antti Peltonen kertoi kumpi finalisteista on hänen unelmien naisensa. Finaaliin olivat kilpailussa selvinneet Bettina ja Meri.

Unelmien poikamies valitsi kumppanikseen lopulta Bettinan. Hän on 19-vuotias helsinkiläinen markkinoinnin opiskelija. Neitokainen sai Antilta valinnan merkiksi kilpailun viimeisen ruusun sekä ketjuun pujotetun sormuksen.

Unelmien poikamies on kansainvälinen ohjelmaformaatti, jonka voittajapariskunta on usein ”eronnut” ohjelman kuvausten päätyttyä. Suomen version Unelmien poikamies on kuitenkin useissa haastatteluissa todennut löytäneensä itselleen oikean elämänkumppanin ohjelmasta.

– Bettina on ihminen, jonka kanssa haluan olla kaikki ne hetket, jotka mulla on. Bettina on uskomattoman aito ihminen. Hän on elämäniloinen, rehellinen ja uskomattoman kaunis, Peltonen hehkutti.

Uusimmat