Britneyn videopäiväkirjat paljastavat kaiken?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa kerrotaan, että poptähti Britney Spears olisi kuvannut puolen vuoden ajan hyvin henkilökohtaista videopäiväkirjaa, jolle hän on vuodattanut tunteitaan synkimpinä hetkinään.

Nyt popparin lukuisat julkkisystävät pelkäävät, että Britney Spears haluaa julkaisee kaiken paljastavat videonsa kunhan löytää niille ensin oikean julkaisukanavan, Daily Mirror uutisoi. Videolla on mukana rajuakin materiaalia ajalta, jolloin Britney Spears oli lähellä romahdusta. Luvassa voi olla myös intiimejä paljastuksia Britneyn miehistä.

Videopäiväkirjan pitäminen on ollut lehden mukaan Britneyn lähipiirin tiedossa jo pitkään, mutta aiemmin ystävät luulivat hänen kuvaavan vain terapiamielessä, eivätkä uskoneet videoiden koskaan päätyvän julkisuuteen.

Uusimmat