Kirjanpitäjä varasti kuolleen tähden rahat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesin poliisi on pidättänyt kirjanpitäjän, jonka epäillään varastaneen suuria summia julkisuuden henkilöiltä. Hänen uhrejaan ovat olleet esimerkiksi tuottaja Stephen Cannell sekä äskettäin kuollut näyttelijäveteraani Charlton Heston.

Viranomaisten mukaan kirjanpitäjä sai kavallettua jopa 730.000 dollaria, eli noin puoli miljoonaa euroa. Syyttäjä Marisa Zaraten mukaan tekijä on Sharon M. Walker, jota odottaa nyt syyte törkeästä varkaudesta, kavalluksesta ja veropetoksesta. Häntä odottaa jopa yhdentoista vuoden vankeustuomio.

Zarate ei suostunut kertomaan missä yrityksessä Walker toimi rikokset tehdessään, Yahoo News uutisoi. Oscar-voittaja Charlton Hestonilta varastettiin syyttäjän mukaan 157.000 dollaria ja Emmy-voittaja Cannellilta lähes 570.000 dollaria.

Uusimmat