Wesley Snipesille vaaditaan kolmen vuoden vankeustuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista veropetoksista parhaillaan syytettynä oleva näyttelijä Wesley Snipes on saamassa  jopa kolmen vuoden vankeustuomiota ja viiden miljoonan dollarin sakkoja. Syyttäjän mukaan tämä olisi riittävä rangaistus, uutistoimisto AP kertoo.

Etsintäkuulutettaessa Namibiassa Gallowwalker-elokuvansa kuvauksissa ollut Snipes antautui poliisille joulukuussa ja pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä miljoonan dollarin takuita vastaan. Hänen maksimirangaistuksensa olisi ollut jopa 16 vuotta vankeutta, mikäli hänet olisi tuomittu kaikista syytekohdista.

Nyt jäljellä on vielä kolme syytekohtaa, joista kaikista syyttäjä vaatii yhden vuoden maksimirangaistusta. Snipes pimitti verottajalta vuosina 1999 – 2004 peräti 38 miljoonaa euroa. Summassa on mukana perusteettomasti haettuja veronpalautuksia. Syyttäjä haluaa tehdä Snipesistä esimerkkitapauksen veropetostaan vuosia jatkaneesta julkkistähdestä.

Uusimmat