Avril Lavigne sekstaili näkyvästi puistossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne ja hänen aviomiehensä Deryck Whibley viettivät äskettäin vapaapäiväänsä puistossa kuumissa tunnelmissa. Romanttisella picnicillä ollut pariskunta päätyi lopulta kuhertelemaan näyttävästi yleisellä paikalla.

Deryck kävi ensin vaivihkaa käsiksi vieressään makoilleen poptähden rintavarustukseen, minkä jälkeen tilanne eteni nopeasti täysipainoiseksi kourimiseksi ja varsinaisiin rakkaudenosoituksiin. Avril ja Deryck yllättivät silminnäkijät viimeistään silloin, kun Avril nousi ylös suutelemaan miehensä kanssa ja rokkarimies tarttui popparivaimoaan ronskisti takapuolesta.

Muiden ihmisten läsnäolo ei nuorta pariskuntaa häirinnyt, ja luonnollisesti paikalle ehti myös paparazzeja. Heidän kuvasaldoaan voidaan katsastaa esimerkiksi tästä tai tästä!

Uusimmat