Elle-lehti avasi juhlavasti, katso kuvat gaalasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu naistenlehti Elle-lehti julkaisi tänään ensimmäisen numeronsa Suomessa. Sinivalkoiseen kanteen verhottua avausnumeroa juhlittiin eilen myös hulppeassa gaalaillassa Helsingissä.

Ranskasta alkunsa saanut Elle-lehti keskittyy naisten muotiin, kauneuteen, terveyteen, sisustukseen ja viihteeseen. Lehden perustivat vuonna 1945 Pierre Lazareff ja hänen vaimonsa Helene Gordon. Lehden nimi ei siis viittaa ranskankielen sanaan ”hän”. Nykyisin Elle ilmestyy noin 60 maassa.

Kotimaisten julkkistähtien mukana gaalassa oli luonnollisesti myös Staran suosittu muoti- ja trendibloggaaja Silver, jonka blogista kirjoitetaan myös Elle-lehden ensimmäisessä numerossa. Kuvareportaasi gaalasta löytyy hänen Silver-blogistaan. Katso kuvat tästä!

Uusimmat