Leona Lewis teki listahistoriaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias suosikkilaulaja Leona Lewis on tehnyt historiaa Yhdysvaltojen albumilistaltalla. Hänen Spirit-levynsä on kautta aikojen ensimmäinen brittiartistin debyyttilevy, joka on noussut rapakon takana suoraan listaykköseksi.

Aiemmin vain muutamat brittiläiset megatähdet ovat valloittaneet Yhdysvaltojen albumilistan ykkössijan, mutta hekin vasta oltuaan listalla useamman viikon. Lewisin albumia myytiin ensimmäisellä viikolla 204.841 kappaletta, kun viime viikon listakakkonen, George Strait, myi viikossa vain 59.000 levyä.

Kyseessä on jo toinen merkittävä virstanpylväs Lewisille, sillä pari viikkoa sitten hänen singlensä oli 21 vuoteen ensimmäinen brittinaisen soolosingle, joka nousi Yhdysvaltojen singlelistan ykköseksi.

– Leonan saavutukset ovat uskomattomia. Listaykkösen saavuttaminen on tärkein ja vaikein tavoite ja suorastaan uskomatonsa, Lewisiä uralla avittanut Idol-tuomari Simon Cowell totesi The Sun -lehdelle.

Leona Lewis on tullut tutuksi myös suomalaisilta radioaalloilta, sillä hänen läpimurtohittinsä Bleeding Love on soinut hyvin viime talven ja kuluneen kevään aikana. Single oli Britanniassa listaykkösenä seitsemän viikon ajan ja se oli myös viime vuoden myydyin single.

Uusimmat