Playboy-tähti vilautti yökerhossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina tunnettu malli-näyttelijä Nicole Narain päätyi äskettäin paparazzien kuvattavaksi viettäessään iltaa eräällä losangelesilaisella klubilla.

Chicagolaissyntyisen neitokaisen harmaan läpikuultavan paidan kaula-aukko oli niin suuri, että eräässä vaiheessa se petti paljastaen mallin oikean rinnan. Tosin jo aiemmin rintavarustus näkyi varsin hyvin paidan läpi salamavalojen loisteessa.

33-vuotias Nicole Narain oli Playboyn kuukauden tyttönä tammikuussa 2002. Sittemmin hän on ollut parrasvaloissa myös näyttelijä Colin Farrellin taannoisen seksivideoskandaalin merkeissä. Lisäksi Nicole on ollut mukana myös esimerkiksi LL Cool J:n, Mario Winansin ja Fabulousin musiikkivideoissa.

Muutama kuukausi sitten Britney Spearsin entinen aviomies Kevin Federline seurusteli muutaman kuukauden Narain kanssa. Katso tuoreet vilautuskuvat tästä! Vanhempia kuvia löytyy Playboyn sivuilta tästä.

Uusimmat