Potter-tähti Emma Watson sai 13 miljoonan syntymäpäivälahjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien päätähtiin lukeutuva Emma Watson tuli tiistaina täysi-ikäiseksi ja sai samalla hulppean syntymäpäivälahjan. 18-vuotta täyttänyt näyttelijätär sai nimittäin viimein hallintaansa 13 miljoonan euron jättiomaisuutensa.

Hermione Grangerin roolia suosikkielokuvissa näyttelevä Watson ei ole alaikäisenä päässyt käsiksi rahoihinsa, mutta nyt tilanne muuttui. Daily Mail -lehden mukaan Emma on kuitenkin lupautunut käymään erään pankkiiriliikkeen järjestämän yksityisen kurssin omaisuutensa hoitamisesta. Samalla kurssilla ovat myös muut rikastuneet Potter-tähdet.

Parhaillaan kuvattavasta kuudennesta Harry Potter -elokuvasta Emma Watson tienaa mukavat 3,2 miljoonaa euroa. Sarjan viimeisestä kaksiosaisesta elokuvasta hänelle maksetaan lehden mukaan lähes 4 miljoonaa euroa.

Uusimmat