Jessica Alba pyöristyy silmissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäistä lastaan odottava Jessica Alba on nähty shoppailemassa Beverly Hillsissä punavalkoiseen kesämekkoon pukeutuneena. Tikkaria ajankuluksi imeskellyt Alba on raskautensa myötä pyöristynyt huomattavan paljon myös muualta kuin vatsanseudulta.

Aurinkolasien taakse nykyisin useimmiten piiloutuva Jessica ei ole viime aikoina näyttänyt olevan kovin tyytyväinen suurentuneeseen olotilaansa, sillä tuttu alati hymyilevä Jessica on vaihtunut totiseksi neitokaiseksi. Jessica on kuitenkin jakanut huomattavan paljon haastatteluja raskautensa aikana, mutta lapsen isä Cash Warren on puolestaan pysytellyt lähes kokonaan poissa julkisuuden valokeilasta.

Jessican ja Cashin esikoisen on määrä syntyä toukokuussa. Tarkempaa päivää lasketulle ajalle pariskunta ei ole suostunut vielä kertomaan. Katso kuvat Jessica Alban muodoista tästä!

Uusimmat