Madonna harvinaiselle klubikeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna julkaisee pian uuden albuminsa, ja levyä markkinoidakseen supertähti on lupautunut heittämään intiimin klubikeikan. Tämänkaltaisia keikkoja Madonna ei suostu nykyään tekemään, joten kyseessä on harvinaislaatuinen tilaisuus.

Madonna nousee New Yorkissa sijaitsevan Roseland Ballroomin lavalle 30. huhtikuuta, eli päivä uuden Hard Candy -albuminsa julkaisun jälkeen. Kyseessä on siis silkka mainoskikka, mutta 3.500 katsojaa vetävän keikkapaikan liput tullaan silti repimään käsistä.

Mikäli lento Helsingistä New Yorkiin ei onnistu tai keikkaliput jäävät saamatta, samainen konsertti lähetetään internetissä Yhdysvaltalaisille katsojille suorana webcastina ja muualle maailmaan nauhoitettuna 15. toukokuuta MSN Music In Concert -lähetyksenä. Mitä ilmeisimmin konsertin voi katsoa myös Suomessa.

Uusimmat