Tytär häpeää Madonnan tyyliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan 11-vuotias Lourdes-tytär ei ole aina kovin innostunut räväkän supertähti-äitinsä vaatevalinnoista. Madonna kertoi, että Lourdes jopa häpeää joskus äitinsä tyyliä, kun tämä tulee hakemaan lastaan koulusta vaihtamatta vaatteitaan.

– Minä olen tyytyväinen kävellessäni ympäriinsä löysissä vaatteissa ja kuluneissa housuissa, mutta tyttäreni suuttuu, kun haen hänet koulusta jumppavaatteissani, Madonna kertoi Daily Starin mukaan.

– Hän kysyy minulta ”Miksi et voi pitää normaaleja vaatteita?”. Hän haluaa ilmeisesti että olisin tyylikäs äiti, mutta en ole sellainen. Myös mieheni Guy nauraa joskus vaatetukselleni.

Madonnan ja elokuvaohjaaja Guy Ritchien suhteen on jo pitkään huhuttu olevan karilla. Taannoin Madonna kasvatti huhumyllyä toteamalla haluavansa kodin myös New Yorkista. Madonna julkaisee uuden Hard Candy -albuminsa huhtikuun lopussa.

Uusimmat