Britney pokasi ex-miehensä kaksoisolennon, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vaikuttaisi saaneen elämänsä taas raiteilleen, sillä hän on ollut parin viime viikon ajan jokapäiväinen näky kuntosalilla ja tällä viikolla hän käväisi myös levytysstudiossa työstämässä uutta materiaaliaan. Samalla Starbucksin juomat ovat vaihtuneet kevyempiin vaihtoehtoihin.

Nyt Britney on löytänyt myös uuden miehen vierelleen. Kevin Federlinen avioero on ilmeisesti tuoreessa muistissa myös popmaailman supertähdellä, sillä hänen uusin valloituksensa on kuin Kevinin kaksoisolento. Ilman paitaa pelkissä farkuissa Britneyn kyydissä matkanneen miehen tyyli on pitkälti sama kuin Spearsin ex-miehellä.

Britney näytti suorastaan säteilevältä uuden miehen läsnäollessa. Vielä on epäselvää seurusteleeko pari vai ovatko he vain ystäviä. Uuden valloituksen kuvat löytyvät tästä!

Uusimmat