Scarlett Johansson sai kenkää – Emma Watson tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon lukuisia kertoja rankattu näyttelijä Scarlett Johansson on pudotettu Napoleon And Betsy -elokuvan naispääosasta, koska hän oli rooliin liian vanha.

23-vuotiaan Johanssonin tilalle Betsy Balcomben rooliin on valittu viisi vuotta nuorempi tähti, juuri 18 vuotta täyttänyt Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson. Elokuvassa hänen roolihahmonsa jää eristyksiin Britannian St. Helenan saarelle, jossa hän rakastuu Napoleoniin.

Emma Watson on aiemmin nähty Potter-elokuvissa Hermione Grangerin roolissa. Viime viikolla hän tuli täysi-ikäiseksi ja sai samalla hallintaansa koko omaisuutensa, jonka arvo nousee noin 13 miljoonaan euroon. Parhaillaan kuvattavasta Harry Potter -elokuvasta omaisuus kasvaa noin 3,5 miljoonalla eurolla.

Uusimmat