David Hasselhoff maksaa 25.000 dollaria kuussa elatusapua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen tähti David Hasselhoff erosi vaimostaan Pamela Bachista kuudentoista vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2006.

Hasselhoff on torstaina julkistetun sopimuksen mukaan viimein suostunut maksamaan ex-vaimolleen ja tyttärilleen elatusapua 25.000 dollaria kuukaudessa. Vaimo saa 21.000 dollaria ja teini-ikäiset tyttäret 4.000 dollaria. Taylor on nykyisin 17-vuotias ja Hayley 15-vuotias.

Pariskunnan omaisuus jaettiin avioerossa puoliksi, ja esimerkiksi San Fernandon alueella sijaitsevan talon omistus on jaettu puoliksi kuten myös autot ja rahavarat. Suurin osa varoista on peräisin David Hasselhoffin näyttelijän ja ohjaajan töistä. Pariskunnalla on nykyisin lastensa yhteishuoltajuus.

Uusimmat