Madonna tienaa kahdesta keikasta 18,5 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna julkaisee pian uuden albuminsa, ja sen tiimoilta hänelle on tarjottu kahta erittäin rahakasta esiintymistä Lähi-idässä. Tällä hetkellä neuvottelut konserteista ovat jo loppusuoralla, ja popparin tilipussiin kilahtaa esiintymisistä yhteensä noin 18,5 miljoonaa euroa.

Kyseessä on hänen tulevaan maailmankiertueeseensa liittyvät kaksi lisäkeikkaa, jotka järjestettäisiin marraskuussa Dubaissa, Arabiemiraateissa. Toinen niistä olisi niin sanottu normaali konsertti, jonka palkkio tullee olemaan noin 15 miljoonaa euroa ja toinen on yksityistilaisuus, jonka palkkio tulee olemaan noin 3,5 miljoonaa euroa.

– Madonna on rikkomassa ennätyksen maailman rahakkaimmasta konsertista. Siitä tulee hänen uransa – ja kenen tahansa uran – kallein esiintyminen, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Uusimmat