Sandra Bullock rattijuopon uhriksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Sandra Bullock ja hänen aviomiehensä joutuivat perjantaina rattijuopon kolaroimaksi Los Angelesissa. Näyttelijä selvisi kuitenkin onnettomuudesta vammoitta.

Sandra Bullock ja hänen aviomiehensä, Monster Garage -ohjelman Jesse James, olivat perjantai-iltana liikkeellä urheiluautollaan, kun vastaan tullut farmariauto ajautui yllättäen väärälle kaistalle ja törmäsi Bullockin autoon, poliisi kertoi. Molemmat autot menivät lunastukseen, mutta henkilövahingoilta säästyttiin autojen hitaan vauhdin ansiosta.

Väärälle kaistalle ajautuneen auton kuljettaja oli Lucille Gatchell, joka puhalsi alkometriin peräti kahden promillen lukemat. Rattijuopumuksen raja on 0,80 promillea, joten raja-arvo ylittyi enemmän kuin tuplasti. Rattijuoppo vietti yön putkassa ja hän saa tuomionsa ensi tiistaina.

Uusimmat