Vanessa Hudgens julkaisee uuden levyn kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tutuksi tullut näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens julkaisi V-nimisen debyyttialbuminsa syksyllä 2006. Nyt hän on jatkamassa musiikkiuraansa uudella albumillaan.

Hudgensin toinen albumi on alustavien tietojen mukaan nimeltään Identified, ja se julkaistaan 24. kesäkuuta. Levyltä lohkaistaan ennen julkaisua digitaalisena singlenä kappale Sneakernight 20. toukokuuta. Suurin osa kappaleista on Vanessan omaa käsialaa.

– Minulla on lukuisia laulunkirjoitusideoita. Elämänkokemukseni inspiroivat sanoituksiani. Haluaisin kirjoittaa lauluja esimerkiksi lapsuuteni aikaisista elokuvatähtihaaveista, Vanessa kertoi Staran haastattelussa viime syksynä Lontoossa.

– Nykyinen elämäni Hollywoodissa voisi olla useankin kappaleen aiheena. Minusta voisi tulla laulujeni ansiosta entistäkin parempi roolimalli.

Lue Vanessan koko haastattelu tästä!

Uusimmat