30 Seconds To Mars Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen rock-yhtye 30 Seconds To Mars konsertoi Suomessa kesäkuussa. Kappaleista The Kill, From Yesterday ja A Beatiful Lie tunnettu yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa maanantaina 2. kesäkuuta.

Vuonna 1998 alkunsa saanut 30 Seconds To Mars on ottanut nimensä internetistä löytämänsä Hardward-proferssorin tekemästä väitöskirjasta. Väitöskirja koski teknologian nopeaa kasvua suhteessa ihmisiin. Yhtyeen mielestä tämä kuvasti hyvin heidän musiikkiaan.

30 Seconds To Marsin ensimmäinen, yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2002. Albumin tuottivat Bob Ezrin ja Brian Virtue. Yhtyeen jäsenet viettivät teinivuotensa kuunnellen Pink Floydia, Kissiä ja Alice Cooperia, joten Ezrin tuntui loistavalle valinnalle tuottajan paikalle.

Toinen pitkäsoitto A Beatiful Lie julkaistiin Yhdysvalloissa elokuussa 2005. Albumia työstettiin neljässä eri maanosassa ja tuottajana toimi Josh Abrahan. Hänen työnjälkeä on ollut kuultavissa esimerkiksi Velvet Revolverin ja Linkin Parkin tuotannoissa.

Uusimmat