Jennifer Aniston bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikanaan tunnetuksi tullut näyttelijätär Jennifer Aniston on jälleen bongattu palvomasta aurinkoa. Supertähti ikuistettiin Miamissa sijaitsevan hotellin ruuhkaisella uima-altaalla lauantaina.

Valkoisiin bikineihin sonnustautunut Jennifer Aniston ei välittänyt sivullisten tuijottelusta, vaan nautti olostaan lukien sanomalehtiä ja kuunnellen musiikkia. Katso Jennifer Anistonin bikinikuvat tästä!

Huhtikuun alussa Jennifer kertoi suunnittelevansa paljastuskirjan kirjoittamista. Ahlan-lehden mukaan Jennifer on päättänyt kertoa kuinka ja koska hänen ja Pittin suhde todellisuudessa alkoi ja miksi Hollywoodin unelmapari päätyi lopulta eroon. Lisäksi tulossa on myös Anistonin näkökulma Bradin ja Angelina Jolien seurusteluun.

Uusimmat