Madonna ja Celine Dion ovatkin sukulaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman supertähdet Madonna ja Celine Dion ovat sukua toisilleen. Tämä on selvinnyt kanadalaisessa sukututkimuksissa, jonka tulokset osoittavat Ranskaan. Supertähdillä on ollut siellä yhteinen esi-isä nimeltään Zacharie Cloutier.

Sukulaisuussuhde on kuitenkin varsin etäinen, sillä yhteinen esi-isä löytyi 387 vuoden takaa vuodelta 1621. Sukututkijoiden mukaan Madonnan ja Celine Dionin lisäksi samaan sukuun kuuluu myös Prinssi Charlesin nykyinen kumppani Camilla, alaan vihkiytynyt verkkosivusto Ancestry.co.uk kertoo.

– Tieto siitä, että esimerkiksi Madonna ja Camilla ovat sukua, vaikkakin kaukaista, on mainio esimerkki yllätyksistä, joita sukututkimuksella voidaan löytää, sivuston tiedottaja Simon Harper toteaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat