Madonna ja Celine Dion ovatkin sukulaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman supertähdet Madonna ja Celine Dion ovat sukua toisilleen. Tämä on selvinnyt kanadalaisessa sukututkimuksissa, jonka tulokset osoittavat Ranskaan. Supertähdillä on ollut siellä yhteinen esi-isä nimeltään Zacharie Cloutier.

Sukulaisuussuhde on kuitenkin varsin etäinen, sillä yhteinen esi-isä löytyi 387 vuoden takaa vuodelta 1621. Sukututkijoiden mukaan Madonnan ja Celine Dionin lisäksi samaan sukuun kuuluu myös Prinssi Charlesin nykyinen kumppani Camilla, alaan vihkiytynyt verkkosivusto Ancestry.co.uk kertoo.

– Tieto siitä, että esimerkiksi Madonna ja Camilla ovat sukua, vaikkakin kaukaista, on mainio esimerkki yllätyksistä, joita sukututkimuksella voidaan löytää, sivuston tiedottaja Simon Harper toteaa.

Uusimmat