Retropop : 15-vuotiaana

Singlet · Stara.fi

Taannoisella Pieni ja ihmeellinen -singlellään radioaalloilla hyvin soinut lempääläläinen Retropop julkaisee nyt toisen singlensä 15-vuotiaana, joka jatkaa hienosti esikoisen linjoilla.

Kappale on tanakkaa ja soundeiltaan varsin hyvin rullaavaa electrodancea edesmenneen Firevisionin jalanjäljillä. Yhtyeen vokalisti Sailan laulusoundi ei nyt toimi ihan niin hyvin kuin esikoisella, mutta mainiosti groovaavan taustan kanssa lopputulos on kuitenkin toimiva.

Biisistä löytyy myös selvää hittikoukkua, sillä kertosäkeen melodia toimii erittäin hyvin. Melodian lisäksi positivinen yllätys on myös tyylikäs ja hyvin miksattu tausta. Loppuosan breikkikohdassa on otettu lisäksi hieman lainaa 90-luvun trancepuolen jättihitistä. Biisi on äänitetty viime vuonna Virroilla Metrosound ja Avaria -studioilla, ja siellä näköjään ymmärretään hyvän biitin päälle.

Kokonaisuutena Retropopin 15-vuotiana on hieno kappale, mutta vokaalipuolella olisi ollut vielä hieman hiottavaa ja melodiakin jää vielä piirun verran viiden tähden tuloksesta. Yhtyeen esikoisalbumia voidaan kuitenkin nyt odottaa vesi kielellä.

Pisteet 4/5

Uusimmat