Teinitähti Emma Watson vilautti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijätär Emma Watson tuli juuri täysi-ikäiseksi ja syntymäpäiviään juhliessaan hän liittyi samalla intiimialueitaan vilautelleiden julkkisnaisten joukkoon.

Watsonin pikkumusta nousi nimittäin liian ylös tähden noustessa taksiin, ja hameen alta paparazzeille paljastui selvästi aiottua enemmän. Neitokaisen alushousut tallentuivat nimittäin kameroille, ja kaiken lisäksi kyseessä olivat läpinäkyvät nimettömät, jotka eivät jättäneet juuri mitään arvailujen varaan.

Läpinäkyvät alusvaatteet eivät olleet välttämättä paras mahdollinen valinta syntymäpäiväjuhliin. Emma Watsonin vilautuskuvat ovatkin eilen ja tänään olleet päivän ykkösaiheena lukuisissa viihdemedioissa. Kyseiset kuvat löytyvät esimerkiksi tästä ja tästä!

Uusimmat