Uutisankkuri jäi kiinni sukuelimet sidottuna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnetun CNN-uutiskanavan uutisankkuri Richard Quest on noussut otsikoihin New Yorkissa perjantaiyönä puoli neljän maissa tapahtuneen pidätyksensä johdosta. Poliisi pidätti Questin, kun hänen hallustaan löytyi huumausaineita.

Toisen mieshenkilön kanssa New Yorkin Keskuspuistossa sulkemisajan jälkeen liikkuneella uutisankkurilla oli huumeiden lisäksi mukanaan myös seksilelu, jota hän kuljetti saappaassaan. Varsinainen yllätys tuli kuitenkin vasta kun poliisi huomasi Richard Questin sukuelinten olevan sidottuna narulla, jonka toinen pää oli hänen kaulassaan, New York Post uutisoi.

46-vuotiaan televisiokasvon pidätyksen varsinaisena syynä oli kuitenkin huumausaineet, sillä sukuelinten sitominen ja seksilelun hallussapito eivät ole rikoksia, eikä Quest poliisin mukaan paljastellut itseään puistossa. Hänet päästettiin vielä samana vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä ilman takuita. Hän ja CNN eivät ole suostuneet kommentoimaan asiaa.

Uusimmat