Hilary Duffilla silikonit? Vertaa itse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä suomalaisillekin tutuksi tullut parikymppinen näyttelijä-laulaja Hilary Duff on tuttu näky amerikkalaisten viihdelehtien sivuilla. Nyt hänen kuvissaan on kuitenkin tapahtunut muutos, sillä neitokaisen kuppikoko on kasvanut silmissä.

Ensimmäisen kerran Duffin silikonirinnoista huhuttiin jo viime talvena, mutta kevään tullen ja vaatteiden vähennyttyä muutos viime kesäiseen on tuoreiden valokuvien perusteella huomattava. Hilary on kaikesta huolimatta kiistänyt väitteet kauneusleikkauksesta perättömänä. Hilary Duffin valokuvia voi verrata The Sun -lehden sivuilla tästä.

Lizzie McQuire -televisiosarjan myötä julkkikseksi noussut Hilary Duff on esiintynyt myös valkokankaalla kyseiseen sarjaan perustuvassa elokuvassa ja useissa muissa leffoissa, kuten Cheaper By The Dozen ja A Cinderella Story. Musiikkirintamalla Hilary on menestynyt upeasti, sillä hänen levyjään on myyty jo yli 13 miljoonaa kappaletta ja debyyttilevy Metamorphosis myi Yhdysvalloissa kolminkertaista platinaa. Viime vuonna Duff julkaisi myös nimeään kantavan vaatemalliston.

Uusimmat