Kate Hudson ja Owen Wilson kuhertelivat Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteen palannut näyttelijäpari Kate Hudson ja Owen Wilson oli viime viikonloppuna juhlimassa Katen 29-vuotissyntymäpäiviä Miamissa. Vain muutama kuukausi sitten itsemurhaa yrittänyt Owen vei Katen tapaamaan myös vanhempiaan yhteisen syntymäpäiväillallisen merkeissä.

Perhe nähtiin illastamassa latinotähti Gloria Estefanin omistamassa miamilaisessa Lario’s -ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan Owen ja Kate vaikuttivat olevan onnellisia yhdessä.

– Kaikki neljä istuivat etäällä muista asiakkaista ja heillä vaikutti olevan todella hauskaa. Kate ja Owen näyttivät olevan hyvin onnellisia ja keskustelu vanhempien kanssa kävi vauhdikkaana, silminnäkijä kertoi People-lehdelle.

Pariskunnan ilta jatkui ruokailun jälkeen Hudsonin ystävien kanssa Shore Clubille, jossa Kate ja Owen nähtiin suutelemassa rakastuneen näköisinä.

Uusimmat