Kate Hudson ja Owen Wilson kuhertelivat Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteen palannut näyttelijäpari Kate Hudson ja Owen Wilson oli viime viikonloppuna juhlimassa Katen 29-vuotissyntymäpäiviä Miamissa. Vain muutama kuukausi sitten itsemurhaa yrittänyt Owen vei Katen tapaamaan myös vanhempiaan yhteisen syntymäpäiväillallisen merkeissä.

Perhe nähtiin illastamassa latinotähti Gloria Estefanin omistamassa miamilaisessa Lario’s -ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan Owen ja Kate vaikuttivat olevan onnellisia yhdessä.

– Kaikki neljä istuivat etäällä muista asiakkaista ja heillä vaikutti olevan todella hauskaa. Kate ja Owen näyttivät olevan hyvin onnellisia ja keskustelu vanhempien kanssa kävi vauhdikkaana, silminnäkijä kertoi People-lehdelle.

Pariskunnan ilta jatkui ruokailun jälkeen Hudsonin ystävien kanssa Shore Clubille, jossa Kate ja Owen nähtiin suutelemassa rakastuneen näköisinä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat