Nintendon Mario Kart Wii pelilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen pelilistan kärkipaikan on ottanut haltuunsa toissaviikolla julkaistu Nintendo Wii -pelikonsolille tehty Mario Kart Wii -ajopeli.

Pelissä autoa ohjataan muiden Wii -pelien tapaan langattomalla ohjaimella, joka on tässä tapauksessa ratti. Pelin autoja ja moottoripyöriä voi ohjata myös ilman rattia, tavallisella Wii-ohjaimella ja eri ohjainten yhdistelmillä.

Figma-pelilistan viime viikon ykkönen, Gran Turismo 5, putosi tällä viikolla kolmanneksi. Viime viikon kakkostilansa säilytti NHL08. Neljäntenä on Guitar Hero III: Legends Of Rock ja viidententeä listalle palannut Assassin’s Creed.

Suomen virallinen Figma-pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä.

Uusimmat