Nintendon Mario Kart Wii pelilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen pelilistan kärkipaikan on ottanut haltuunsa toissaviikolla julkaistu Nintendo Wii -pelikonsolille tehty Mario Kart Wii -ajopeli.

Pelissä autoa ohjataan muiden Wii -pelien tapaan langattomalla ohjaimella, joka on tässä tapauksessa ratti. Pelin autoja ja moottoripyöriä voi ohjata myös ilman rattia, tavallisella Wii-ohjaimella ja eri ohjainten yhdistelmillä.

Figma-pelilistan viime viikon ykkönen, Gran Turismo 5, putosi tällä viikolla kolmanneksi. Viime viikon kakkostilansa säilytti NHL08. Neljäntenä on Guitar Hero III: Legends Of Rock ja viidententeä listalle palannut Assassin’s Creed.

Suomen virallinen Figma-pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat