Turku Soundcheck käynnistää rytmikesän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestetään kesäkuussa uusi hiphop- ja reggamusiikkiin keskittyvä Turku Soundcheck- festivaali. Tapahtuma järjestetään Turun Klubilla ja ravintolalaiva Katarinalla 6. – 7. kesäkuuta.

Neljässä eri esiintymispisteessä esiintyvät muiden muassa Asa, Jukka Poika, Pahat Viinit Orkesteri ja Nopsajalka. Turku Soundcheckissä paluun lavalle tekee useamman vuoden tauon jälkeen myös turkulainen Ritarikunta -yhtye. Uuden festivaalin taustalta löytyvät Mestarisoundin Chyde ja Black Bear Soundin Resupekka.

Festivaalin esiintyjäkattaus on tällä hetkellä Asa feat. Puppa J, Jukka Poika, Saurus, Serkkupojat, Pahat Viinit Orkesteri, Black Bear Sound, Pouta Sound, Rootfellas Sound, DJ Kelloggs, Ritarikunta, Nopsajalka, DJ Critikal, MPV Sound, Superjanne, DJ Polarsoul ja DJ Ionik.

Uusimmat