Britneyn televisioura jatkuu laihdutuskuurin jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nähtiin äskettäin pitkästä aikaa televisioroolissa, kun hän vieraili How I Met Your Mother -sarjassa. Nyt tuo vierailu on saamassa jatkoa uudella esiintymisellä samassa sarjassa.

Britneyn esiintyminen televisiosarjassa teki samalla ohjelman kaikkien aikojen yleisöennätyksen, joten tuottajat haluavat Britneyn takaisin rooliinsa. Kaiken lisäksi Britneyllä oli hauskaa kuvauksissa, joten poppari haluaa itsekin mukaan sarjaan toistamiseen. Ennen sopimuksen tekemistä Britney haluaa kuitenkin lukea käsikirjoituksen, joka on tosin vielä työn alla.

Ennen näyttelijänuransa jatkumista Britney on kuitenkin patistanut itsensä laihdutuskuurille, jonka tiimoilta supertähti on ollut viime aikoina tuttu näky losangelesilaisella Bally’s Fitness Center -kuntosalilla. Silminnäkijöiden mukaan Spears on käyttänyt erityisen paljon aikaa juoksumatolla ja vatsalihasliikkeitä tehden, People kertoi.

Paparazzien linssien edessä on samaan aikaan nähty selvää parantumista Britneyn voinnissa. Hän hymyilee nykyisin paljon ja on voinut viettää laatuaikaa poikiensa kanssa. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Britney Spearsin taannoiset vaikeudet ovat jo takanapäin. Hänen oikeustaistelunsa lapsista ja omasta holhoamisestaan jatkuvat kuitenkin yhä.

Uusimmat