Harry Potter -tähteä ei saa kuvata alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien tähtenä tutuksi tullut näyttelijä Daniel Radcliffe on ottanut suurehkon askeleen näyttämötaiteen puolelle esiintymällä Equus-näytelmässä Broadwaylla. Askel tuottaa kuitenkin harmaita hiuksia teatterin johdolle.

Radcliffe nähdään Broadhurst-teatterin lavalla New Yorkissa myös alastomana, ja tästä syystä teatteri on joutunut tiukentamaan turvatoimiaan. Teatterin johto pelkää Potter-fanien napsivan kuvia alastomasta idolistaan. Aiemmin Equus nähtiin Britanniassa, jossa jotkut fanit onnistuivat salakuljettamaan kameroita teatteriin ja ikuistamaan alastoman Radcliffen.

– He halusivat kuvien leviävän ystäviensä keskuudessa ja internetissä. Kamerat ovat kuitenkin kiellettyjä teattereissa, ja salamavalot vievät näyttelijöiden huomion. Siksi tulemme kiristämään turvatoimia, teatterin lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Yleisöä tarkkaillaan jatkossa infrapunakameroilla, jotta yleisön joukossa mahdollisesti ovat kamerat paikallistetaan. Näytelmän New Yorkin ensi-ilta on 5. syyskuuta, ja liput ovat tähän mennessä kiinnostaneet erittäin hyvin yleisöä.

Uusimmat