Kim Herold & Tidjan : Purple Skies

Singlet · Stara.fi

Soolouraa Humane-nimellä kokeillut miesmalli Kim Herold julkaisee ensi syksynä seuraavan albuminsa. Nyt hän ja Kwan-yhtyeestä tuttu Tidjan Ba julkaisevat duettosinglen yhteistyössä Unicefin Tukijoukko-projektin kanssa.

Purple Skies -kappale tehtiin alunperin pönkittämään Kimin ja Tidjanin kampanjaa lahjoittajien keräämiseksi Tukijoukko-kampanjaan. Voitto meni kuitenkin kilpakumppani Jonna Kososelle, mutta poikien single julkaistiin silti.

Heroldin käsialaa oleva kappale on kevyttä poptunnelmointia ja soundit ovat pääosin kunnossa. Kappaleen heikoimpana lenkkinä ovat Kim Heroldin vokaaliosuudet, sillä miehen ääni on liian ponneton ja karismaton. Miehen hönkiminen viittaa lähinnä demobiisiin, ja tunnelma vain vahvistuu kun vastassa toisena vokalistina on vahvaääninen Tidjan.

Kokonaisuutena Purple Skies on keskinkertaista tusinatavaraa, joka ehkä sopiikin juuri kampanjaluonteiseksi feature-kappaleeksi. Ainekset olisivat toki riittäneet parempaankin lopputulokseen.

Pisteet 2/5

Uusimmat