Paris Hilton haluaa miljoonia häidensä kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin piipahtanut seurapiiriperijätär Paris Hilton seurustelee nykyisin Good Charlotte -yhtyeen Benji Maddenin kanssa. Parisin hyvä ystävä Nicole Richie seurustelee puolestaan Benjin veljen Joel Maddenin kanssa.

Nyt Paris Hilton on kertonut haluavansa pitää tulevaisuudessa tuplahäät, mikäli pariskunnat aikovat astella jossain vaiheessa alttarille. Lisäksi Hilton on kertonut myyvänsä häidensä kuvien yksinoikeuden jollekin lehdelle miljoonien rahasummasta, Page Six uutisoi.

Hiltonille häät ovat siis bisnestä, joilla hän rahoittaa omaa leveää elämäntyyliään. Luonnollisesti Hiltonin tiedottaja on kiistänyt kaikki väitteet. Häitä ei ole kuitenkaan vielä näköpiirissä, sillä Nicole ja Joel ovat toki kihloissa, mutta Parisin ja Benjin mahdollisesta kihlauksesta on liikkunut vasta huhuja.

Uusimmat