Tähtinäyttelijä paljasti sairastaneensa ihosyöpää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu brittinäyttelijä Ewan McGregor on paljastanut BBC:n haastattelussa sairastaneensa ihosyöpää. Muiden muassa Star Wars -elokuvista tuttu McGregor kertoi samalla olevansa jo kunnossa.

37-vuotiaan näyttelijän oikean silmän alta poistettiin useita luomia, joiden todettiin olevan pahanlaatuista melanoomaa. Ewan McGregor oli tutkituttanut luomensa saatuaan tietää kuuluvansa riskiryhmään.

– Menin vain tarkistuttamaan ne, sillä meidän hyvin vaaleaihoisten pitää olla varovaisia, jos vietämme paljon aikaa auringossa. Luomeni onneksi poistettiin. Oli hienoa saada ihosyöpä, minä todella nautin siitä, McGregor vitsaili haastattelussa.

Ewan McGregor on naimisissa ranskalaisen tuottaja-suunnittelija Eve Mavrakisin kanssa. Pariskunnalla on kolme tytärtä, kuusivuotias Esther Rose ja kaksivuotias Clara Mathilde sekä Mongoliasta vuonna 2006 adoptoitu nelivuotias Jamiyan.

Melanooma on melanosyyteistä lähtöisin oleva kasvain, joka jakautuu moniin eri alatyyppeihin. Melanooma voi olla tappava tauti, sillä se lähettää helposti etäpesäkkeitä.

Uusimmat