Yhteinen hotelliyö ratkaisi Unelmien poikamiehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähtiin Suomen Unelmien poikamies -realitysarjan viimeinen jakso, jossa muisteltiin kevään tapahtumia koko joukkion voimin. Studiossa tavattiin kilpailijat ja puitiin samalla kasvokkain kilpailijoiden sanomisia ja selkäänpuukottamisia.

Kilpailijoiden joukosta Suomeen saakka finaaliin selvisivät Bettina, Ana ja Meri. Heistä voiton vei lopulta Bettina. Meri kertoi tunteidensa olleen kuvauksissa aitoja, ja viimeisenä putoamisensa olleen pettymys.

– Aivan mahtava kokemus. En vaihtaisi päivääkään pois, enkä kadu mitään. Nyt ei enää harmita, mutta silloin kyllä harmitti. Se kasvatti ja auttoi tunteiden näyttämisessä ja luulen, että oon nyt paljon avoimempi, Meri kertoi.

Antti kertoi lopullisen ratkaisun voittajasta venyneen loppumetreille saakka. Päätös valkeni Antille hänen viettäessään yhteisen hotelliyön sekä Bettinan että Merin kanssa.

– Lopullinen ratkaisu tuli yön yli treffeillä. Bettinan kanssa mulla oli vaan niin paljon helpompi olla. Meillä oli niin paljon asioita, jotka yhdisti meitä, Peltonen perusteli ratkaisuaan.

Bettina totesi kuvausten jälkeisen ajan olleen raskasta, koska parin piti salailla suhdettaan jopa ystäviltään. Salailu oli raskasta, mutta sen loppuessa suhde on hänen mielestään normaali.

– En kuvitellut, että se voisi olla noin vaikeaa. Kerran nähtiin asemalla niin, että kävellessä meillä oli 30 metriä väliä. Käveltiin huppu päässä ja puhuttiin puhelimessa että ”Ooksä vielä siellä takana?”, Bettina kertoi salailusta.

– Oon tosi pahoillani, että oon valehdellut kavereille, Bettina lisäsi.

Myös Antin mukaan salailu on ollut raskasta ja hän odottaakin nyt tapaamisia ilman salailua. Bettinalle ongelmia syntyi myös Unelmien poikamies -ohjelman katsomisesta, sillä Antin näkeminen muiden tyttöjen kanssa ei ollut hänelle mieleen.

Uusimmat