Ewan McGregor ja Jim Carrey tutkimusretkellä homobaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Ewan McGregor ja Jim Carrey ihmetyttivät tiistaina Miamissa sijaitsevan Halo-homobaarin asiakaskuntaa ilmaantumalla yhdessä paikalle viettämään poikien iltaa.

McGregor ja Carrey eivät kuitenkaan astuneet ulos kaapista, jos siellä edes ovat, sillä valkokankaalla pian yhdessä nähtävä parivaljakko haki baarista käytännön tuntumaa uuden elokuvan roolihahmoihinsa. He esittävät nimittäin I Love You Phillip Morris -elokuvassa homoparia.

– Jimillä ja Ewanilla näytti olevan todella hauskaa. He nauroivat ja vitsailivat, ja he näyttivät siltä kuin yrittäisivät kovasti päästä sisään roolihahmoihinsa, silminnäkijä kommentoi Daily News -lehdelle.

Jim Carrey nähdään elokuvassa Steven Marshallin roolissa ja Ewan McGregor Phillip Morrisin roolissa. He ovat vankeja, jotka rakastuvat toisiinsa päädyttyään samaan selliin. Phillipin päästyä vapaaksi Steven yrittää päästä hänen luokseen pakenemalla vankilasta.

Uusimmat