Maailman seksikkäimmät naiset listattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miestenlehti FHM:n lukijat rankkaavat vuosittain järjestykseen sata maailman seksikkäintä naista. Vuoden 2007 seksikkäimpien listan ykköseksi on nyt äänestetty Transformers-elokuvan naistähti Megan Fox.

Megan Fox oli äänestyksessä todellinen yllättäjä, sillä hän oli kokonaan uusi tulokas listalla. Vuoden 2006 voittaja, raskaana parhaillaan oleva Jessiba Alba, sai nyt tyytyä toiseen sijaan. Kolmanneksi sijoittui brittiläinen glamourmalli Keeley Hazell, neljänneksi 24-sarjan kaunotar Elisha Cuthbert ja viidenneksi Heroes-tähti Hayden Panettiere.

Seksikkäimpien kymmenen kärken mahtuivat myös Scarlett Johansson, Cheryl Cole, Hilary Duff, Angelina Jolie ja Keira Knightley. FHM-lehden äänestys on äänimäärältään täysin ylivoimainen maailmassa, sillä ääniä annettiin nyt ympäri maailmaa huimat 9,7 miljoonaa.

Sadan seksikkäimmän naisen listalta putosi tänä vuonna useita kestosuosikkeja, kuten supermalli Kate Moss, latinotähti Jennifer Lopez ja poppari Myleene Klass. Listalle nousivat esimerkiksi Prinssi Harryn tyttöystävä Chelsy Davy ja malli Agyness Deyn.