Paris Hiltonin bestikseksi halusi 85.000 ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton etsii parhaillaan uutta parasta ystävää televisio-ohjelman avustuksella. Pari viikkoa sitten uutisoitiin, kuinka Paris Hilton’s My New BFF -nimisen ohjelman hakutilaisuuteen oli New Yorkissa ilmaantunut vain kourallinen ihmisiä.

Muualla Yhdysvalloissa tilanne oli kuitenkin täysin toinen, sillä 27-vuotiaan Hiltonin ystäväksi halusi internetin välityksellä ParisBFF.com -sivuston kautta peräti 85.000 ihmistä. MTV-kanavalla esitettävän realitysarjan kuvaukset alkavat toukokuussa ja mukaan on valittu kaksikymmentä kilpailijaa.

Kilpailijat asuvat ohjelman kuvausten ajan perinteiseen reality-tyyliin samassa talossa Los Angelesissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat